Post by tamabyramon on Feb 16, 2022 6:28:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Igra kuhanja manija dekleta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Igra kuhanja manija dekleta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator denarja ▞▞▞
▞▞▞ Igra kuhanja manija dekleta 2022 version ▞▞▞
Cooking mania je odlična igra, ta igra mi je zelo všeč, ker jo je lepo igrati v prostem času za uživanje in zabavo. Zato sem vam priporočil, da to igro zelo hitro prenesete.
Cooking Mania je najboljša kuharska igra. Tukaj lahko dobite rezalnike zelenjave in številne pripomočke za kuhanje. To je smešno in najboljše za otroke.
To je res lepa igra, vendar traja zelo dolgo, da se premaknete v nov svet, naredite nekaj glede tega
Ni slabo, kot vidim
Rekreacija Cooking Mania je odlična. To je zame zelo ugodna igra. Sodelovanje s tem je popolnoma izpolnjeno.
Zabava
Všeč mi je igra, vendar je preveč otročja in težka, bi morale biti izboljšave
Jaz ljubim to igro.
Kako odpreti to igro
Všeč mi je, zanimivo je, vendar je strank veliko in je zelo hitro.
Všeč mi je ta igra, tako lepa
To je tako slabo. Poskušal sem ga prenesti, a ko doseže 97, se vrne na 1. Želim si, da bi bilo 0 zvezdic
To je odlična igra
Je lepo
Prepočasi gre vodja na napačno stran
Ni mi všeč, ko sem dobil suši restavracijo, ampak lepo igro bom ocenil z zvezdico
Nice je užival v igri
Kaj je tosssssssßssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Iščete več občutka za odrasle, a odlično za otroke
Čakam na odprtje novega sveta, ko bo
Zabavno je, a čas je premlad
Obožujem igro, vendar je včasih denarja za nadgradnjo preveč 👌😁
Zelo rada kuham
Kakšna igra je to? Aja ni zanimivo
Bilo je zabavno kuhati
Všeč mi je igra, vendar ne morem nadaljevati, čeprav je pisalo, da sem prešel v novo restavracijo, opravil nakupe in zdaj ne morem nadaljevati! Dokler ne dobim e-pošte nazaj, ne spremeni moje ocene.
Ronaid Delon
Trò chơi nấu ăn Maa Các cô gái Mô phỏng itb
💕💕💕
Pravzaprav nisem Mohammed Nasiruddin, sem njegova hči, rada kuham in sem KUHARSKI MOJSTER v tej igri
Football Strike: Online Soccer Sport ozcq
Zelo je lepo
Trò chơi nấu ăn Maa Các cô gái Mô phỏng itb
Jogo de cozinha Mania Meninas Simulação zyq
Igra je odlična 👍...popolnoma uživam v njej..zdaj jo znova namestim, ker moram zaradi neke težave odstraniti to igro....to sem žalosten
Nic
Všeč mi je ta aplikacija, ker je to zelo razburljivo, ko je treba postreči veliko jedi
Igra je lepa in dobra
Bilo je v redu, vendar sem preveč zbledela
Super
Jaz ljubim to igro!! Lahko igram ure in ure, ne da bi mi bilo dolgčas ali prenehal. Edina slaba stran je izguba "življenj" in čakati na nova. Vendar je ta igra res zelo zabavna.
Namestitev traja dolgo
Ok ok igra ni preveč dobra
To je najbolj zanimiva in zasvoji igra. Kuhate lahko različna živila in jih postrežete strankam. Ima gladke kontrole in čudovite funkcije z realistično grafiko. Priporočljivo za namestitev in igranje.
Ne preveč dobro
Igra je dobra, le nekaj težav je treba popraviti, to je vse. Toda nekateri od vas morajo prenehati pretiravati z vašimi ocenami. mislim, da izdelava igre ni tako enostavna in kaj če ima igra svoje težave, vam lahko zagotovim, da na svetu ni igre, ki bi bila popolna. Torej, če ta igra ni dovolj dobra, se samo sprostite in naredite svojo igro za svojo zabavo, OK?.
Ta igra me ne zanima
Cooking Mania Food Restaurant Simulyatorlar daqi