Post by tamabyramon on Feb 16, 2022 6:52:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Metal Wings: Elite Force 2022 version ▞▞▞
Oyun yaxşıdır, oyunu bəyənirəm, amma bir yerdə problem var, beşinci səviyyədə, patronla görüşəndə oyun atlayacaq və bundan sonra oyun sönəcək, bundan başqa, oyun yaxşıdır, arxa yer yaxşıdır, lakin onlar atlama və sürüşmə sahəsində çalışmalıdırlar
Niyə bu oyun Mi Mobile-ı dəstəkləmirdi?
Silahımı və xarakterimi təkmilləşdirdim, amma heç nə olmadı.
Deyəcək bir şey yoxdur
Bu çox çətin oyundur, bu oyunda səviyyə (2_ 1) o qədər o qədər çətindir ki, 3 ulduz verməyinizi istəmirəm, amma sizə ulduz verdim
Metal Wings: Elite Force Jangovar dwe
Bu oyuna çox vaxt sərf etdim, hətta bir çox video reklamlarda oturdum. Bunu silahın kilidini açmaq və yeniləmək üçün etdim; indi birdən silah açılmayacaq və mənə onun yerində ən pis silahı verdilər. Bəli.
Cox pis oyun donur.
metal şlak zəhmli idi !!! siz sadəcə onu təkmilləşdirdiniz, mənim həyatım tamamlandı
Moto Rider GO: Highway Traffic Motorsport jcy
Kaş ki, pul olmadan təkmilləşdirmələr etmək üçün daha çox şey əldə edim. Ppl bu günlərdə qırıldı
Gözəl oyun, çünki qrafika çox gözəldir
çox maraqlı oyun deyil
Zibil dolu! Siz istifadəçiləri qıcıqlandırmaq üçün həddən artıq çox əlavələr qoyursunuz və siz istifadəçilərin bu əlavələrin gözlərindən uzaq olmasını istəyirlərsə ödəniş etmələrini istəyirsiniz? Bizi aldada biləcəyini düşünürsən? Qərarınızı verin. Pulumuzu boş yerə xərcləmək üçün axmaq deyilik! ZİBİL!!!
oyun zəhmlidir......amma nəzarət çox yaxşı deyil.......yenilənmək lazımdır.....
1 mərhələni neçə dəfə bitirsəm də 2-ci mərhələ açıq deyil
Ümumi vaxt itkisi
Metal Wings: Elite Force Akční ejo
Fantastik
Nəzarətlər həqiqətən əmicidir, siz düymələri ekranda çox aşağı hərəkət etdirə bilməlisiniz. Mən atlamadan əvvəl silah dəyişikliyinə və digər şeylərə toxunuram pis pis pis
Super əla oyundu
pls f*king zəhlətökən səhvləri düzəldin, yoxsa onu silməli olacağam.
Yaxşı...sola tullanma düyməsini qoymaq üçün seçim lazımdır...
Asutosh Kumar
Darıxdırıcı oyundur
Oyun zəhmli idi, lakin 3.3 normal səviyyədə ilişib qalmışam
Heyrətamiz qrafika heyrətamiz personajlar və nəzarət ...Mən beş ulduz verirəm ...Mən bunu bəyənirəm
gözəl və yaxşı oyun, super oyun
Həqiqətən də sərin o, əlavələrlə həddi aşmır və əlavələrə baxdığınız üçün yaxşı mükafatlar verir. 5 ulduzlu nəzərdən keçirməyə çox layiqdir.
O, çox əyləncəli və çətin oyundur və pulsuz da çox oflayn oynayır və idarəetmə qrafikası yaxşıdır Yaxşı İş Yaradanlar və Dev də bu gözəl oflayn oyunu yaradın Bu kimi daha çox oflayn oyunu yaradın Allah hamınıza rəhmət eləsin təşəkkürlər
Oyunu yenilədim amma heç bir səviyyə əlavə olunmadı, əgər səviyyə yoxdursa niyə yeniləmə
Sala kutta bachcha faydasız proqramdır, çünki mən 5 addıma qədər oynayıram, amma bundan sonra o, artıq işləmir.
Əla 😎
Metal Wings: Elite Force Akční ejo
Çoxlu çətinliyi olan maraqlı oyundur, məncə yaxşı oyundur
Yükləmə ekranından keçmək mümkün deyil
Buggy
Gözəl oyun və almaz sikkələr
Bu bast oyundur. Mən bunu sevirəm
Oyunu sıfırladıqdan sonra eyni zədə və ya atəş sürətinə qayıtmaq üçün çoxlu silah təkmilləşdirildi.
gözəl oyunlar
Sağol qardaş çox nyc oyun
Yaxşı amma daha çox krediti yoxdur
Çox yavaş
Ümid edirəm ki, oğlum bu oyunu oynayacaq😊
Qısa ömürlü çox çətin oyun..əlavələrlə dolu..