Post by tamabyramon on Feb 16, 2022 7:01:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Dragon Village Gelegenheitsspiele aoi
Dragon Village নৈমিত্তিক vyv
دلم برای قدیم تنگ شده و حالا تو آپدیت کردی و این سطل زباله است مثل استخراج طلا برای پولدار شدن.
این بازی مانند ماینر بیکار است، اما این بازی باید روی گاری قطار کلیک کند و این بازی مانند بازی جعلی است
Art of Conquest: Dark Horizon Rol ijro etiladigan bfb
خوبه ولی یه ذره بدجور
علی بود حتما شماهم امتحان کنید😀😀😀
وقتی منتظر جمع آوری غذا هستید، ساعت شما 34 دقیقه می گوید. اما هنوز 4 ساعت و 29 دقیقه منتظر هستم. بعد. همچنین ساعت روی زیستگاه ها کند می شود.
دوباره تغییر کرد؟ و این بدتر از قبل است. در مجموع می توانید 4 کار را انجام دهید. اژدهاها را بخرید، آنها را سطح / تکامل دهید، یک تیم بسازید و مبارزه کنید. این کل بازی است و واقعا خسته کننده است.
بازی بسیار خوبی است اما گاهی اوقات متوقف می شود
من عاشق کشیدن اژدهاها در بازی هستم و جالب است از طرح های دراگون ها به بازی 3 ستاره دادم پس اشکالی ندارد
در طول بازی کمی تأخیر است و به نظر می رسد زمان برخی چیزها مانند زمین های غذا یا ساختمان ها همیشه معکوس نیست، بنابراین 4 یا 5 برابر زمان می برد، اما دخترم آن را دوست دارد. من نمی توانم اژدهای تکراری را بفروشم. برنامه هنگام استفاده از دکمه خروج بسته نمی شود. باید برنامه را به زور ببندید تا زمان کار کند. هر روز.
😇😇 یک تجربه خوب
این واقعی نیست
من 3 ستاره گذاشتم چون حتی نمیتونم بازی رو باز کنم. هر وقت برنامه را در اولین نصب باز میکنم، یک صفحه خالی نشان میدهد و سپس میگوید روستای اژدها متوقف شد. thia را برطرف کنید.
سرگرم کننده و اعتیاد آور
بازی خوبیه ولی خیلی یخ میزنه
این بازی خوب است اما مشکلات را برطرف کنید
قطعاً بسیار سرگرم کننده است و از سخت بودن در نبرد لذت می برم، اما تنها چیزی که برای من مهم است سرگرم کننده بودن بازی است یا ارزش آن را ندارد یا دوست ندارد، بنابراین کار خوبی است که به انجام کاری که می خواهید انجام دهید ادامه دهید آیا این منطقی است😂
تا اینجا یک بازی خوب است. ای کاش می توانستید به نوعی ستاره بگیرید!
این بازی خوب است اژدها بسیار زیبا هستند من برای شما فریاد زدم من این بازی را دوست دارم همچنین آسان است
این بازی هر بار که هر کاری انجام می دهید یک تبلیغ 30 ثانیه ای پخش می شود غیرقابل بازی است ... و گاهی اوقات فقط 30 ثانیه بعد از آن تبلیغ می کند ... ناگفته نماند شما فقط می توانید اژدها را با جواهراتی که می خرید یا باید تماشا کنید تکامل دهید. حتی تبلیغات بیشتری برای دریافت .... برای من ارزش ندارد.
خیلی سرگرم کننده است، می دانم که مردم در مورد اضافه ها ناله می کنند، اما این یک بازی تفنگی زیبا است، اشکالات زیادی ندارد و اژدهاها بسیار زیبا هستند، من آتش را بسیار دوست دارم، بنابراین 5 ستاره
بازی فوقالعاده متوقف میشود و خیلی به صفحه اصلی میرود، اما همچنان عالی است. ps قیمت اژدها را کاهش میدهد و همه چیز عالی خواهد بود.:-)
خوبه
برنامه وحشتناک بازی سرگرم کننده بازی را دوست داشت اما برنامه دائماً خراب می شود
بازی کردن بسیار سرگرم کننده بود
بازی اژدها خیلی خوبه
این بازی فوق العاده است من آن را دوست دارم اما تنظیماتی ندارد
این بازی خیلی باحاله😍😍😍😍😍😍
قبل از اینکه بتوانم کاری انجام دهم خاموش می شود. بنابراین من به ورود و ورود و ورود و غیره ادامه می دهم.
روی حسابهای ثانویه در دستگاهها کار نمیکند.
مقدار منفی پول هنگام جمعآوری از زیستگاهها رفع میشود یا حذف میکنم من در حدود منفی 10 میلیون هستم و چیزی
لطفا اصلاح کنید. مدام مرا از بازی بیرون می کند و من دارم عصبانی می شوم
در ابتدا من عاشق این بازی هستم زیرا پرورش آن بسیار جذاب است. اما آزار دهنده می شود زیرا بازی اکثراً خطا می کند و بارها به خودی خود بسته می شود.
نمی توانم ببینم چه چیزی برای پول و غیره دارم.
من واقعا بازی را دوست دارم
بدترین بازی تا به حال آنها بازی شهر را به RAIL CART GAME به روز می کنند. نکته این است که فقط با گرفتن طلا پولدار شوید و سپس بجنگید. آموزش بی معنی است که پیکان را دنبال کنید و بس. هیچ سرگرمی وجود ندارد، بسیار خسته کننده است. و همچنین شما یک توسعهدهنده دیگر به نام tap pocket را اجرا میکنید، این برنامه همان مفهوم و گیم پلی را دارد. مانند دنیای هالووین، آنها از اژدهای روستای اژدها استفاده کردند. و یک چیز این است که تصویر، اژدهای آبی، دزدیده شده است. نماد داستان اژدها آن! ببخشید بد شدم
این بازی فقط سزاوار یک کلمه "فوق العاده" است
شروع می شود، اما بعد از آن هر هفته از هفته گذشته سلب می شود. چه خبر است؟ حذفش کردم و دوباره نصبش کردم همه چیز را از دست داد. دوباره حذف نصب می شود زیرا نمی توانم موارد و سطوح خود را برگردانم. برای همه موفق باشید با این لایحه****.
باگ های زیادی در این بازی وجود دارد. خیلی خراب می شود و نمی توانید مهارت های جنگ را برای نام بردن یک زوج باز کنید. همچنین برای پرورش اژدها برای تخم، زمان زیادی طول می کشد. اما من واقعاً مفهوم این بازی را دوست دارم. اگر مشکلات برطرف شود می تواند یک بازی عالی باشد. اژدهاها واقعاً ظاهر جالبی دارند، اما برای تکامل آنها ستاره های زیادی لازم است، همچنین اگر اژدهاهای بیشتری اضافه شوند، جالب تر خواهند بود. نبرد خوب است اما گنج یابی می تواند بسیار بهتر باشد. باید نبرد چند نفره باشد.
بازی مدام روی من خاموش می شود. اگر به طور مداوم خاموش نشود، به آن امتیاز بیشتری می دهم.
من آن را دوست دارم فوق العاده شگفت انگیز بهترین اژدها شگفت انگیز
بهترین برای اوقات فراغت
این یک بازی خوب است ... اما من شروع به آن را دوست دارم
گوری
گرافیک بهبود یافته اما عملکرد بدتر شده است. تکامل اژدهایی که بازی را خسته کننده می کند، سخت است
مرحله ۱۷به بعد باز نمیشه
مدام خراب می شود، اما سایر عاقلانه آن را دوست دارند. لطفا اصلاح کنید!
یک بازی خوب است اگر نتوانید آن را بازی کنید
بازی سرگرم کننده و بدی نیست
مه
بازی خوب است، اما وقتی در نبرد هستید، حریف شما تعداد نامحدودی قارچ دارد و شما ندارید.